Möller - Ogemark Kaffe AB (Kahls The och Kaffehandel)

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Möller - Ogemark Kaffe AB (Kahls The och Kaffehandel) är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Möller - Ogemark Kaffe AB (Kahls The och Kaffehandel) är ett av dem. Statusen för Möller - Ogemark Kaffe AB (Kahls The och Kaffehandel) är att Bolaget är aktivt.

Möller - Ogemark Kaffe AB (Kahls The och Kaffehandel) är ett Aktiebolag och skapades 2003-10-07. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Möller - Ogemark Kaffe AB (Kahls The och Kaffehandel) ska trivas.

Möller - Ogemark Kaffe AB (Kahls The och Kaffehandel) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-11. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva butik inom te- och kaffebranschen varvid försäljning skall ske av te, kaffe, choklad och tillbehör. Bolaget skall även bedriva därmed sammanhängande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Möller - Ogemark Kaffe AB (Kahls The och Kaffehandel) är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-11.

Idag är Möller - Ogemark Kaffe AB (Kahls The och Kaffehandel) Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Möller - Ogemark Kaffe AB (Kahls The och Kaffehandel) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-129420.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Juul-Möller, Niels -Ogemark Juul-Möller, Anette Susanne.

De som är på något sätt har med Möller - Ogemark Kaffe AB (Kahls The och Kaffehandel) är Ogemark Juul-Möller, Anette Susanne som är född 1976 och har titeln VD, Ogemark Juul-Möller, Anette Susanne som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Juul-Möller, Niels som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ogemark, Zerny Toni som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lars-Olof Magnus som är född 1957 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor.

Möller - Ogemark Kaffe AB (Kahls The och Kaffehandel) har 556649-6195 som sitt organisationsnummer.