Nazar Nordic AB

Skåne län

Information

Bolaget skal bedriva researrangör- och resebyråverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nazar Nordic AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Nazar Nordic AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2003-10-01 så skapades Nazar Nordic AB och verksamheten är har F-skattsedel Nazar Nordic AB har haft det sedan 2004-03-18.

Nazar Nordic AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-03-18

556649-4174 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Nazar Nordic AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Nazar Nordic AB så går det att nå dem via telefon på 040-6998830 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamöterna Firman tecknas i förening av -Lindsjö, Per Jonas -Yamanlar, Esat Kemal Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nazar Nordic AB är Yamanlar, Esat Kemal som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Lindsjö, Per Jonas som är född 1972 och har titeln Extern vice VD, Clemens, Jan Christian som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Norlin, Henrik Turesson som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Yamanlar, Esat Kemal som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, KPMG AB som är född och har titeln RevisorKjällqvist, Dan Allan som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .