CESCA Storkök AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och CESCA Storkök AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och CESCA Storkök AB är ett av dem. Statusen för CESCA Storkök AB är att Bolaget är aktivt.

CESCA Storkök AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-09-29. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som CESCA Storkök AB ska trivas.

CESCA Storkök AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-23. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av storköksutrustning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CESCA Storkök AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-23.

Idag är CESCA Storkök AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med CESCA Storkök AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-218880.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med CESCA Storkök AB är Escalante Diaz, Cesar Antonio som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Escalante, Flor De Maria som är född 1956 och har titeln Suppleant, Clemmedson, Hans Göran Tore som är född 1950 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

CESCA Storkök AB har 556649-0941 som sitt organisationsnummer.