S-Pap Pulp and Paper AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och S-Pap Pulp and Paper AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och S-Pap Pulp and Paper AB är ett av dem. Statusen för S-Pap Pulp and Paper AB är att Bolaget är aktivt.

S-Pap Pulp and Paper AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-09-03. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som S-Pap Pulp and Paper AB ska trivas.

S-Pap Pulp and Paper AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-23. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med papper och pappersprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att S-Pap Pulp and Paper AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-23.

Idag är S-Pap Pulp and Paper AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med S-Pap Pulp and Paper AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 076-8697075.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med S-Pap Pulp and Paper AB är Knezevic, Sasa som är född 1971 och har titeln VD, Pettersson, Jan Håkan Ingemar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Knezevic, Sasa som är född 1971 och har titeln Suppleant, Kron, Bengt Gottfrid som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

S-Pap Pulp and Paper AB har 556647-9092 som sitt organisationsnummer.