Travellab Technologies AB

Skåne län

Information

556647-5991 är organisationsnummer för bolaget Travellab Technologies AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Travellab Technologies AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Travellab Technologies AB finns i.

Travellab Technologies AB har varit registrerat sedan 2003-08-13 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Travellab Technologies AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-12-01.

Travellab Technologies AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Travellab Technologies AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Travellab Technologies AB så kan ni göra det på telefon genom 040-6903800 eller genom brev på följande adress:
S. Tullg. 4, 211 40, Malmö

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva utveckling av system och applikationer för reseindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Travellab Technologies AB och det är Ekberg, Ferenc Stephan som är född och har titeln VD,Bosatt i land utanför EES, Jonsson, Sven Peter som är född 1953 och har titeln Vice VD, Ekberg, Ferenc Stephan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Jonsson, Sven Peter som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagel Carlson, Gunilla Maria som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars-Erik som är född 1961 och har titeln RevisorLEL Revision AB som är född och har titeln Revisor,