Advantage Executive AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Advantage Executive AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Advantage Executive AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Advantage Executive AB är momsregistrerat sedan2003-10-30 och har organisationsnummer 556646-9689.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Advantage Executive AB på följande adress Nicoloviusg. 8 A, 217 57, Malmö.

Advantage Executive AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-10-30.

I Advantage Executive AB så sitter följande personer i styrelsen: , Hervier, Frederic Gaston Raymond som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsulting och utbildning inom telekom, teknik och företagsutveckling samt handel, import och export av telekomrelaterade produkter och därmed förenlig verksamhet.