EC Learning Solutions AB

Skåne län

Information

EC Learning Solutions AB är ett företag som finns i Malmö. I EC Learning Solutions AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Bo Magnus som är född 1963 och har titeln VD, Eriksson, Bo Magnus som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Eva Christina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Hahnsjö, Magnus Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med EC Learning Solutions AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå EC Learning Solutions AB på telefon 040-228940.

Bolaget skall bedriva försäljning av verktyg och lösningar för flexibelt lärande. Drift och försäljning av internetbaserade community-tjänster för företag och skola.

Idag är EC Learning Solutions AB av bolagstypen Aktiebolag.

EC Learning Solutions AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

EC Learning Solutions AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-08-14 och EC Learning Solutions AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-08-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EC Learning Solutions AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

EC Learning Solutions AB har 556646-9036 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.