Drytechnology EOP AB

Skåne län

Information

Drytechnology EOP AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Drytechnology EOP AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Drytechnology EOP AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Drytechnology EOP AB har haft sedan 2004-12-16. Drytechnology EOP AB har funnits sedan och 2004-04-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Drytechnology EOP AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Per Weijersg. 4, 211 34, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-301650.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Drytechnology EOP AB Privat, ej börsnoterat.

Drytechnology EOP AB har idag 556646-7808 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Drytechnology EOP AB

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att sanera fukt och radon samt därmed förenlig verksamhet.

I Drytechnology EOP AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Arnrup, Klas Göte Bertil som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Karlsson, Lars-Olow Ivar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Storckenfeldt, Douglas Erik Ragnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Björck, Eva Jasmine som är född 1951 och har titeln Revisor, Revisor Peter Jonzon AB som är född och har titeln Revisor, .