Adonia AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Adonia AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Adonia AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Adonia AB är momsregistrerat sedan2003-11-27 och har organisationsnummer 556646-6198.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-354813 alternativt besöka eller skicka post till Adonia AB på följande adress KÄRLEKSGATAN 2, 211 45, Malmö.

Adonia AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-11-27.

I Adonia AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Bruze, Anders Gustaf Ivar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Larsson, René Agneta som är född 1951 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva förlagsverksamhet såsom utgivning av tidskrifter och böcker, förmedla licensrättigheter, bedriva marknadsföring och försäljning av konsumentinriktade tjänster inom telecom och internet såsom underhållning och mobila meddelanden, samt marknadsföring och försäljning avseende detaljhandel av dagligvaror, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.