Bostads AB Gröningen

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Bostads AB Gröningen. Det finns flera verksamheter som liknar Bostads AB Gröningen i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Bostads AB Gröningen är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-05-20 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2003-07-10 så har Bostads AB Gröningen varit registrerat och sedan 2004-05-20 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Bostads AB Gröningen Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Bostads AB Gröningen så kan man gör det genom att posta ett brev till Vasag. 45, 411 37, Göteborg. Vi ni istället prata med Bostads AB Gröningen så kan ni göra det på 031-7213000.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Björgo, Björn Petter som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Regland, Arve som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Aulik, Andres Lui som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Bruck, Per Martin som är född 1976 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Bjerke, Hans Erik som är född 1950 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -Björgo, Björn Petter -Regland, Arve .

Bostads AB Gröningen har 556646-5141 som sitt organisationsnummer.