Sallerup Del C AB

Skåne län

Information

556646-4177 är organisationsnummer för verksamheten Sallerup Del C AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sallerup Del C AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Sallerup Del C AB finns i.

Sallerup Del C AB har varit registrerat sedan 2003-07-11 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sallerup Del C AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-29.

Sallerup Del C AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sallerup Del C AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av -Syrén, Lars Peter i förening med en av -Mårtensson, Thomas Roland -Wikström, Carl Olof Christer -Wikström, Karl Olof Roger Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Sallerup Del C AB så kan ni göra det på telefon genom 040-351500 eller genom brev på följande adress:
Jungmansg. 12, 211 19, Malmö

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sallerup Del C AB och det är Syrén, Lars Peter som är född 1973 och har titeln Extern VD, Wikström, Karl Olof Roger som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mårtensson, Thomas Roland som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikström, Carl Olof Christer som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Bert Willard som är född 1943 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor