RTM Holding AB

Skåne län

Information

556646-3492 är organisationsnummer för företaget RTM Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RTM Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som RTM Holding AB finns i.

RTM Holding AB har varit registrerat sedan 2003-08-08 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för RTM Holding AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-03.

RTM Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för RTM Holding AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med RTM Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 070-7353190 eller genom brev på följande adress:
Ö. Bernadottesg. 57, 216 16, Limhamn

Bolagets verksamhet skall vara finansiella tjänster inom värdepapper och fastigheter, konsulttjänster inom marknadsföring & organisation.

Det finns olika personer som har en koppling med RTM Holding AB och det är Rydström, Anders Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Tell, Lena Ann-Christine som är född 1969 och har titeln Suppleant, Nilsson, Rolf Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisorerna Syd/R Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,