Heinz Wagner AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Heinz Wagner AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Heinz Wagner AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Heinz Wagner AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556646-2718.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Heinz Wagner AB på följande adress Silvåkrag. 7, 212 28, Malmö.

Heinz Wagner AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Heinz Wagner AB så sitter följande personer i styrelsen: Wagner, Karl Heinz som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Wagner, Gunnel Monica som är född 1940 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet skall vara att bedriva förvaltning av fast och lös egendom, konsultverksamhet inom patent och registreringsärenden samt därmed förenlig verksamhet.