Suburb Stockholmsblomman AB

Skåne län

Information

Suburb Stockholmsblomman AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Suburb Stockholmsblomman AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Suburb Stockholmsblomman AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-11-27.

Suburb Stockholmsblomman AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-07-07. Men sedan 2003-11-27 så har Suburb Stockholmsblomman AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Suburb Stockholmsblomman AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6074800.

Malmö arbetar för att bolag som Suburb Stockholmsblomman AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Suburb Stockholmsblomman AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är värdepappershandel, fastighetsförmedling respektive förvaltning, projektledning, byggverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Suburb Stockholmsblomman AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Suburb Stockholmsblomman AB och det är följande personer, Stjernborg Eriksson, Sven Roger som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rosvall, Lars Inge Gunnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lars Anders Peter som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Anders Per som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Suburb Stockholmsblomman AB är 556645-9201.