Informatics SA AB

Skåne län

Information

Bolaget skall direkt eller indirekt genom dotterbolag bedriva rådgivande och konsultativ verksamhet i företagsledningsfrågor samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Informatics SA AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Informatics SA AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2003-07-03 så skapades Informatics SA AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556645-4418 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Informatics SA AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Informatics SA AB så går det att nå dem via telefon på 040-6303620 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Björn Per-Erik -Wehlin, Kent Peter

Följande personer är på något sätt aktiva inom Informatics SA AB är Wehlin, Kent Peter som är född 1961 och har titeln VD, Wehlin, Kent Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Björn Per-Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Book, Jan Roland Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Per-Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Svenson, Thomas Carl Bror som är född 1957 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .