Primero Group AB

Skåne län

Information

Primero Group AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Primero Group AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Primero Group AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Primero Group AB har haft sedan 2003-06-26. Primero Group AB har funnits sedan och 2003-06-26 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Primero Group AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Regementsg. 31 A, 217 53, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-913704.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Primero Group AB Privat, ej börsnoterat.

Primero Group AB har idag 556645-1935 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andreasson, Jens Christer -Lundberg, Anna Erika -Lundberg, Eva-Krestin -Lundberg, Ulf Tommy Göran Ordförande saknas. är den som för stunden ansvarar för Primero Group AB

Bolaget skall bedriva förmedling av fastigheter i Sverige och utomlands samt arrangemang och försäljning av golfresor.

I Primero Group AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andreasson, Jens Christer som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Anna Erika som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Eva-Krestin som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Ulf Tommy Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensen, Lennart Bruno Dahl som är född 1956 och har titeln Revisor, Brunos Revision och Konsult Firma som är född och har titeln Revisor.