Skånekompaniet Syd AB

Skåne län

Information

556645-1422 är organisationsnummer för bolaget Skånekompaniet Syd AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skånekompaniet Syd AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Skånekompaniet Syd AB finns i.

Skånekompaniet Syd AB har varit registrerat sedan 2003-06-12 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Skånekompaniet Syd AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Skånekompaniet Syd AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skånekompaniet Syd AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Skånekompaniet Syd AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall förvalta aktier och andelar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skånekompaniet Syd AB och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,