Pirgos Invest AB

Skåne län

Information

Pirgos Invest AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Pirgos Invest AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Pirgos Invest AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-08-04.

Pirgos Invest AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-05-26. Men sedan 2003-08-04 så har Pirgos Invest AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lockarps Kyrkov. 110, 238 37, Oxie. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pirgos Invest AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8955429.

Malmö arbetar för att bolag som Pirgos Invest AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pirgos Invest AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolagets verksamhet skall bestå i att äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pirgos Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Efstratiadis, Johannes -Efstratiadis, Pavlos -Prasiadis, Alexander Theodoros.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pirgos Invest AB och det är följande personer, Efstratiadis, Johannes som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björklund, Kjell Niclas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Efstratiadis, Pavlos som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Prasiadis, Alexander Theodoros som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Karlsson, Hans Mattias som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Pirgos Invest AB är 556644-6273.