Management & Compliance Services Sweden AB

Skåne län

Information

Management & Compliance Services Sweden AB är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Management & Compliance Services Sweden AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Management & Compliance Services Sweden AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-10-09.

Management & Compliance Services Sweden AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-04-22. Men sedan 2003-08-14 så har Management & Compliance Services Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Stortorget 29, 211 34, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Management & Compliance Services Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-73820.

Malmö arbetar för att verksamheter som Management & Compliance Services Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Management & Compliance Services Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall tillhandahålla managementtjänster och rådgivning i löne- och arbetsrättsfrågor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Management & Compliance Services Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Management & Compliance Services Sweden AB och det är följande personer, Chapman, Michael John Russell som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Chapman, Nicholas John Russell som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Hilleskog, Nils Magnus Torbjörn som är född 1959 och har titeln Delgivningsbar person, Nilsson, Rolf Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Dyberg Nilsson, Ingrid G Ann-Sofie som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorerna Syd/R Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Management & Compliance Services Sweden AB är 556643-5250.