Bokmöllan AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva internationell integrerad kommunikation, fotografering, bokproduktion, bokförlag, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bokmöllan AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Bokmöllan AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2003-04-23 så skapades Bokmöllan AB och verksamheten är har F-skattsedel Bokmöllan AB har haft det sedan 2003-06-26.

Bokmöllan AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-06-26

556643-5136 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Bokmöllan AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bokmöllan AB så går det att nå dem via telefon på 070-5336631 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Wachtmeister Eriksson, Per Åke

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bokmöllan AB är Wachtmeister Eriksson, Per Åke som är född 1954 och har titeln VD, Wachtmeister Eriksson, Per Åke som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Wachtmeister, Helen Sonja Charlotte som är född 1960 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Christensson, Kent Thomas Walter som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .