Peer Eriksson Holding Sweden AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Peer Eriksson Holding Sweden AB. Det finns flera verksamheter som liknar Peer Eriksson Holding Sweden AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Peer Eriksson Holding Sweden AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-06-26 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2003-04-23 så har Peer Eriksson Holding Sweden AB varit registrerat och sedan 2003-06-26 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Peer Eriksson Holding Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Peer Eriksson Holding Sweden AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Peer Eriksson Holding Sweden AB så kan ni göra det på 070-5336631.

Bolaget skall bedriva reklam- och annonsbyråverksamhet, äga och utveckla företag, äga och förvalta fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Wachtmeister Eriksson, Per Åke som är född 1954 och har titeln VD, Wachtmeister Eriksson, Per Åke som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Wachtmeister, Helen Sonja Charlotte som är född 1960 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Christensson, Kent Thomas Walter som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Peer Eriksson Holding Sweden AB har 556643-5128 som sitt organisationsnummer.