ProLogis Holding AB

Skåne län

Information

ProLogis Holding AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som ProLogis Holding AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ProLogis Holding AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-04-22.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ProLogis Holding AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Malmö arbetar för att bolag som ProLogis Holding AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ProLogis Holding AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall direkt och genom dotterbolag, förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ProLogis Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ProLogis Holding AB och det är följande personer, Meerkerk, Gerrit-jan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Tol, Albert Cornelis som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bischoff, Christian som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Lavén, Allan Fredrik som är född 1951 och har titeln Delgivningsbar person, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Ikonen, Peter Mikael som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för ProLogis Holding AB är 556643-4477.