Svenska Direkthandelns Förening & Service AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Svenska Direkthandelns Förening & Service AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Svenska Direkthandelns Förening & Service AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Svenska Direkthandelns Förening & Service AB är momsregistrerat sedan2003-09-11 och har organisationsnummer 556643-1523.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Svenska Direkthandelns Förening & Service AB på följande adress Kärleksg. 2 A, 211 45, Malmö.

Svenska Direkthandelns Förening & Service AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-09-11.

I Svenska Direkthandelns Förening & Service AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Bertilsson, Gun Inger Marianne som är född 1949 och har titeln Suppleant . Nordh, Göran som är född 1948 och har titeln Suppleant , Norup, Allan som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , Oscarson, Ulf Paul Emanuel som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall genom egen personal och med anlitande av expertis verkställa utredningar och utföra tjänster inom det juridiska och ekonomiska området åt medlemmar i bransch- föreningen för direkthandelsföretag och därmed icke oförenlig verksamhet.