ISPA Karin Palmqvist AB

Skåne län

Information

556643-1259 är organisationsnummer för verksamheten ISPA Karin Palmqvist AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ISPA Karin Palmqvist AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som ISPA Karin Palmqvist AB finns i.

ISPA Karin Palmqvist AB har varit registrerat sedan 2003-04-15 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för ISPA Karin Palmqvist AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-26.

ISPA Karin Palmqvist AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ISPA Karin Palmqvist AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med ISPA Karin Palmqvist AB så kan ni göra det på telefon genom 040-236332 eller genom brev på följande adress:
N. Vallg. 54, 211 22, Malmö

Bolaget skall bedriva chefs- och specialistrekrytering, executive search, personbedömning, management audit och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ISPA Karin Palmqvist AB och det är Palmqvist, Karin Astrid Ingeborg som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Oxenby, Ingrid Ulla Elisabet som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lembrér Åström, Elna Carita E som är född 1961 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,