Personalpartner Karlsson & Co Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva och utföra personaladministrativa uppdrag och andra tjänster åt myndigheter, organisationer och företag. Bolaget skall dessutom, på uppdrag av myndigheter, företag och organisationer, bistå med omställningsarbete, arbetslivsinriktad rehabilitering samt rådgivning vid start av företag. Därutöver skall bolaget anordna kurser, rehabiliteringsprogram och annan utbildningsverksmhet. Bolaget skall utföra uppdrag avseende annonsering och mediaförmedling av reklam och andra marknadsföringsåtgärder av företag samt varor och tjänster, samt idka annan härmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Personalpartner Karlsson & Co Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Personalpartner Karlsson & Co Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2003-04-03 så skapades Personalpartner Karlsson & Co Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Personalpartner Karlsson & Co Aktiebolag har haft det sedan 2003-04-18.

Personalpartner Karlsson & Co Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-04-18

556642-7455 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Personalpartner Karlsson & Co Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Personalpartner Karlsson & Co Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-949191 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Personalpartner Karlsson & Co Aktiebolag är Karlsson, Anders Gunnar som är född 1953 och har titeln VD, Karlsson, Anders Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindbom, Anna Christin som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bahner, Josef som är född 1961 och har titeln Suppleant, Buhrman, Maud Wiveka Yvette som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lindbom, Lars Fredrik som är född 1962 och har titeln SuppleantMalmsten, Gunilla Elise som är född 1946 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .