Fastighets AB Fullersta Torg

Skåne län

Information

Fastighets AB Fullersta Torg är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Fastighets AB Fullersta Torg finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fastighets AB Fullersta Torg är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-09-25.

Fastighets AB Fullersta Torg som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-03-28. Men sedan 2003-09-25 så har Fastighets AB Fullersta Torg varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fastighets AB Fullersta Torg så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Malmö arbetar för att bolag som Fastighets AB Fullersta Torg ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fastighets AB Fullersta Torg. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är värdepappershandel, fastighetsförmedling respektive förvaltning, projektledning, byggverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fastighets AB Fullersta Torg är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fastighets AB Fullersta Torg och det är följande personer, Stjernborg Eriksson, Sven Roger som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rosvall, Lars Inge Gunnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lars Anders Peter som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Anders Per som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fastighets AB Fullersta Torg är 556642-7380.