Reunion Nordic AB

Skåne län

Information

Reunion Nordic AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Reunion Nordic AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Reunion Nordic AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Reunion Nordic AB har haft sedan 2003-10-09. Reunion Nordic AB har funnits sedan och 2003-10-09 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Reunion Nordic AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fabriksg. 3, 272 36, Simrishamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-3803959.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Reunion Nordic AB Privat, ej börsnoterat.

Reunion Nordic AB har idag 556642-1961 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Reunion Nordic AB

Bolaget ska bedriva agentur inom VVS-import samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva jordbruk samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska bedriva uthyrning av lokaler, rum och bedriva konferensverksamhet samt därmed förenlig verkamhet. Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom managementkonsulting, marknadsföring, företagsledning, mentorskap, rekrytering, företagsfusioner, företagsförvärv, kapitalförsörjning, ägarspridning, marknadsintroduktioner samt arrangemang av konferenser samt därmed förenlig verksamhet. Aktiebolaget ska bedriva partihandel med parfym och kosmetika samt därmed förenlig verksamhet. Aktiebolaget ska bedriva specialiserad butikshandel med hälsokost samt därmed förenlig verksamhet.

I Reunion Nordic AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Engström, Kerstin Maria som är född 1964 och har titeln VD, Engström, Kerstin Maria som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Russ, Arild som är född 1951 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .