Nordana AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av smides- produkter, marknadsföring och försäljning av butiksinredningar samt även driva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nordana AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Nordana AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2003-03-28 så skapades Nordana AB och verksamheten är har F-skattsedel Nordana AB har haft det sedan 2003-04-10.

Nordana AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-04-10

556642-1136 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Nordana AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Nordana AB så går det att nå dem via telefon på 040-264200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nordana AB är Svensson, Jan Alve som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäcklund, Lisbeth Ann-Kristin som är född 1943 och har titeln Suppleant, Resursgruppen Ekonomi i Sverige AB som är född och har titeln Revisor, Mattisson, Per Stefan som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Resursgruppen i Sverige AB som är född och har titeln Revisor, .