Suburb Kalhäll AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är värdepappershandel, fastighetsförmedling respektive förvaltning, projektledning, byggverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Suburb Kalhäll AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Suburb Kalhäll AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2003-03-11 så skapades Suburb Kalhäll AB och bolaget är har F-skattsedel Suburb Kalhäll AB har haft det sedan 2003-08-04.

Suburb Kalhäll AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-08-04

556642-0138 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Suburb Kalhäll AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Suburb Kalhäll AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Suburb Kalhäll AB är Stjernborg Eriksson, Sven Roger som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rosvall, Lars Inge Gunnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lars Anders Peter som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Anders Per som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .