Sustainable Business Hub Scandinavia AB

Skåne län

Information

Sustainable Business Hub Scandinavia AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Sustainable Business Hub Scandinavia AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sustainable Business Hub Scandinavia AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Sustainable Business Hub Scandinavia AB har haft sedan 2003-04-10. Sustainable Business Hub Scandinavia AB har funnits sedan och 2003-04-10 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sustainable Business Hub Scandinavia AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Anckargripsg. 3, 211 19, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3159561.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Sustainable Business Hub Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat.

Sustainable Business Hub Scandinavia AB har idag 556641-2952 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bäckstrand, Carl Jonas Martin -Edelstam, Jan Mikael -Knutsson, Sven Håkan Magnus -Kristjansson, Gudmundur Gudni är den som för stunden ansvarar för Sustainable Business Hub Scandinavia AB

Bolaget ska med Öresundsregionen som bas, vara en ledande aktör inom miljödriven affärs- och näringslivsutveckling och ska genom sitt arbete skapa en hållbar tillväxt inom näringslivet samt hållbara lösningar för samhället jämte därmed förenlig verksamhet.

I Sustainable Business Hub Scandinavia AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Knutsson, Sven Håkan Magnus som är född 1963 och har titeln Extern VD, Edelstam, Jan Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bäckstrand, Carl Jonas Martin som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Fauvelle Muck af Rosenschöld, E som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristjansson, Gudmundur Gudni som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmberg, Per Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamotPelin, Susanna Maria Katarina som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Mats-Åke Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.