Advantage Nordic AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsulting och utbildning inom telekom, teknik och företagsutveckling samt handel, import och export av telekomrelaterade produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Advantage Nordic AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Advantage Nordic AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2003-02-27 så skapades Advantage Nordic AB och verksamheten är har F-skattsedel Advantage Nordic AB har haft det sedan 2003-08-21.

Advantage Nordic AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-08-21

556640-7507 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Advantage Nordic AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Advantage Nordic AB så går det att nå dem via telefon på 040-170909 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Advantage Nordic AB är Blomqvist, Hans Anders som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hervier, Frederic Gaston Raymond som är född 1961 och har titeln Suppleant, Sundberg, Carl Krister som är född 1959 och har titeln Revisor, Ekonomikonsult i Malmö Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .