LPJ Glasmästeri i Malmö AB

Skåne län

Information

LPJ Glasmästeri i Malmö AB är ett bolag som finns i Malmö. I LPJ Glasmästeri i Malmö AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Månsson, Jan Göran som är född 1947 och har titeln VD, Månsson, Jan Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, John Peter Ingemar som är född 1956 och har titeln Suppleant, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med LPJ Glasmästeri i Malmö AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå LPJ Glasmästeri i Malmö AB på telefon 040-181840.

Bolaget skall bedriva glasmästeri, förvärv, utveckling, avyttring av branschföretag, köp och försäljning av aktier och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är LPJ Glasmästeri i Malmö AB av bolagstypen Aktiebolag.

LPJ Glasmästeri i Malmö AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

LPJ Glasmästeri i Malmö AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-05-15 och LPJ Glasmästeri i Malmö AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-05-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LPJ Glasmästeri i Malmö AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

LPJ Glasmästeri i Malmö AB har 556640-6749 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.