Kryddlagret Sverige AB

Skåne län

Information

Bolaget skall direkt och indirekt bedriva grossistverksamhet med kryddor, örter, kaffe, te, livsmedel, vin, öl, kök, present och bosättningartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kryddlagret Sverige AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Kryddlagret Sverige AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2003-02-26 så skapades Kryddlagret Sverige AB och företaget är har F-skattsedel Kryddlagret Sverige AB har haft det sedan 2005-06-03.

Kryddlagret Sverige AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-06-03

556640-6673 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Kryddlagret Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Kryddlagret Sverige AB så går det att nå dem via telefon på 070-5755722 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kryddlagret Sverige AB är Eriksson, Bengt Stefan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nomén, Linda Ritva Theres som är född 1974 och har titeln Suppleant, Mellvé, Jan Bo som är född 1953 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .