Tedkomp AB

Skåne län

Information

Tedkomp AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Tedkomp AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tedkomp AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-08-04.

Tedkomp AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-02-21. Men sedan 2003-08-04 så har Tedkomp AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Jägershillg. 18, 213 75, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tedkomp AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-311830.

Malmö arbetar för att företag som Tedkomp AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tedkomp AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva uthurning av personal med hög kompetens inom serviceområdet såsom elektriker, instrumenttekniker, maskintekniker, receptionister och växeltelefonister, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tedkomp AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Firman tecknas i förening av -Dirolfo, Nils-Ola Stefan -Quist, Anita Cristine.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tedkomp AB och det är följande personer, Dirolfo, Nils-Ola Stefan som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Quist, Anita Cristine som är född 1965 och har titeln Extern firmatecknare, Tedenryd, Mats Lennart som är född 1963 och har titeln VD, Tedenryd, Marie Christina Gunilla som är född 1967 och har titeln Extern vice VD, Tedenryd, Mats Lennart som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönegård, Rolf Evert Ingmar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande.Lager, Leif Arne Krister som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Kim Jeanette som är född 1957 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tedkomp AB är 556640-6434.