HSB Mäklarna i Malmö AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva förmedling av bostadsrätter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HSB Mäklarna i Malmö AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är HSB Mäklarna i Malmö AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2003-03-11 så skapades HSB Mäklarna i Malmö AB och företaget är har F-skattsedel HSB Mäklarna i Malmö AB har haft det sedan 2003-05-15.

HSB Mäklarna i Malmö AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-05-15

556640-6178 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är HSB Mäklarna i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med HSB Mäklarna i Malmö AB så går det att nå dem via telefon på 040-357780 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Sköld, Karl Håkan

Följande personer är på något sätt aktiva inom HSB Mäklarna i Malmö AB är Sköld, Karl Håkan som är född 1955 och har titeln VD, Sköld, Karl Håkan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Skånhamre, Bengt Anders som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Roger Stefan som är född 1965 och har titeln Suppleant, Kristensen, Curt Flemming som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.