factlab AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och factlab AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och factlab AB är ett av dem. Statusen för factlab AB är att Bolaget är aktivt.

factlab AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-03-06. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som factlab AB ska trivas.

factlab AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-20. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med information i digital form samt utveckla system för presentation och laboration med digital fakta, samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att factlab AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-03.

Idag är factlab AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med factlab AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-123070.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med factlab AB är Andersson, Peter som är född 1953 och har titeln VD, Andersson, Peter som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson Olivecrona, Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gudmundsson, Lars Göran Mikael som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Matthiesen, Peter Hedeager som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorStenmo, Sten Åke som är född 1945 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

factlab AB har 556640-3035 som sitt organisationsnummer.