LAJOUR AB (Shell/7-Eleven)

Skåne län

Information

LAJOUR AB (Shell/7-Eleven) hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där LAJOUR AB (Shell/7-Eleven) finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. LAJOUR AB (Shell/7-Eleven) tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket LAJOUR AB (Shell/7-Eleven) har haft sedan 2003-04-24. LAJOUR AB (Shell/7-Eleven) har funnits sedan och 2003-04-24 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till LAJOUR AB (Shell/7-Eleven) så kan ni göra det genom att skicka er post till Marknadsv. 1, 246 42, Löddeköpinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-705090.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är LAJOUR AB (Shell/7-Eleven) Privat, ej börsnoterat.

LAJOUR AB (Shell/7-Eleven) har idag 556639-5959 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för LAJOUR AB (Shell/7-Eleven)

Bolaget skall bedriva detaljhandel främst i form av kiosk och servicebutik ävensom idka därmed förenlig verksamheet.

I LAJOUR AB (Shell/7-Eleven) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Lars Johan som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lars Urban Christer som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Siv Lena Lisbeth som är född 1954 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Asplund, Lena Catharina som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .