Nutritional Technologies Int (Sweden) AB

Skåne län

Information

556638-9648 är organisationsnummer för bolaget Nutritional Technologies Int (Sweden) AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nutritional Technologies Int (Sweden) AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Nutritional Technologies Int (Sweden) AB finns i.

Nutritional Technologies Int (Sweden) AB har varit registrerat sedan 2003-01-24 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-03-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nutritional Technologies Int (Sweden) AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-03-27.

Nutritional Technologies Int (Sweden) AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nutritional Technologies Int (Sweden) AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ekenheim, Ruzdi

Vill ni komma i kontakt med Nutritional Technologies Int (Sweden) AB så kan ni göra det på telefon genom 040-367111 eller genom brev på följande adress:
Stridsvagnsv. 14, 291 39, Kristianstad

Aktiebolagets verksamhet skall vara att tillverka, importera, exportera, försäljning och inköp av hälsorelaterade produkter för människor och djur.

Det finns olika personer som har en koppling med Nutritional Technologies Int (Sweden) AB och det är Ekenheim, Ruzdi som är född 1967 och har titeln VD, Ekenheim, Ruzdi som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Nikolas Albert som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Christer Lennart som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanfelt, Carl Peter Fredrik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Niléhn, Lars Markus som är född 1965 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,