Sun Café AB

Skåne län

Information

556638-5828 är organisationsnummer för bolaget Sun Café AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sun Café AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Sun Café AB finns i.

Sun Café AB har varit registrerat sedan 2003-01-03 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sun Café AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-04-10.

Sun Café AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sun Café AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Srb, Dana

Vill ni komma i kontakt med Sun Café AB så kan ni göra det på telefon genom 040-916595 eller genom brev på följande adress:
Regementsg. 64, 217 51, Malmö

Bolaget skall bedriva caféverksamhet, solarium, handel med hudvårdsprodukter och kosmetiska produkter, försäljning och uthyrning av solarie-sängar, nagelbyggnad, frisörverksamhet, kosmetisk verksamhet, kaffeservering samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sun Café AB och det är Srb, Dana som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Srb, Karolina Alexandra som är född 1977 och har titeln Suppleant, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor,