ACC Ardeo Competence Center Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och ACC Ardeo Competence Center Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och ACC Ardeo Competence Center Aktiebolag är ett av dem. Statusen för ACC Ardeo Competence Center Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

ACC Ardeo Competence Center Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2003-02-13. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som ACC Ardeo Competence Center Aktiebolag ska trivas.

ACC Ardeo Competence Center Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-10. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet är marknadsföring, marknadsföringskonsultation, utbildning till närigslivet samt därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bedrivas undersöknings- och intervjukonsultationer samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ACC Ardeo Competence Center Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-10.

Idag är ACC Ardeo Competence Center Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med ACC Ardeo Competence Center Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-1654812.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

De som är på något sätt har med ACC Ardeo Competence Center Aktiebolag är Åkesson, Nils Jan Christer som är född 1949 och har titeln VD, Åkesson, Nils Jan Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Eva Marie som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, .

ACC Ardeo Competence Center Aktiebolag har 556638-2353 som sitt organisationsnummer.