Adakis Fast Food AB

Skåne län

Information

Adakis Fast Food AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Adakis Fast Food AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Adakis Fast Food AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Adakis Fast Food AB har haft sedan 2003-02-27. Adakis Fast Food AB har funnits sedan och 2003-02-27 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Adakis Fast Food AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sagoliden 27, 216 20, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5608268.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Adakis Fast Food AB Privat, ej börsnoterat.

Adakis Fast Food AB har idag 556637-6850 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Adakis Fast Food AB

Bolaget skall driva restaurang och därmed förenlig verksamhet.

I Adakis Fast Food AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Adakis, Stefanos som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Mironidou Adakis, Irini som är född 1971 och har titeln Suppleant, Ortman, Hans Gustav som är född 1948 och har titeln Revisor, ORTMAN & D Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .