MR Tec AB

Skåne län

Information

MR Tec AB är ett bolag som finns i Malmö. I MR Tec AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Malm, Hans Stefan Raymond som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Malm, Bo Åke Raymond som är född 1938 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Wahlbergs Revisionsbyrå i Malmö KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med MR Tec AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå MR Tec AB på telefon 070-8307789.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad och försäljning av racing produkter inom motorsport, test och tävlingsverksamhet, även bedriva måleriverksamhet, äga och förvalta värdepapper och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är MR Tec AB av bolagstypen Aktiebolag.

MR Tec AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

MR Tec AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-11-12 och MR Tec AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-02-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MR Tec AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

MR Tec AB har 556637-6330 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.