Fastighets AB Potenza

Skåne län

Information

Fastighets AB Potenza hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Fastighets AB Potenza finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fastighets AB Potenza tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Fastighets AB Potenza har funnits sedan och 2004-05-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Fastighets AB Potenza så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Grängesbergsg. 14, 214 50, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-238890.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Fastighets AB Potenza Privat, ej börsnoterat.

Fastighets AB Potenza har idag 556637-4285 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Fastighets AB Potenza

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

I Fastighets AB Potenza så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ali Sahle, Muhanned som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Anouti, Wakid som är född 1983 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, B.A.Rev AB som är född och har titeln Revisor, .