B&R Industriautomation AB

Skåne län

Information

556637-3675 är organisationsnummer för företaget B&R Industriautomation AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B&R Industriautomation AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som B&R Industriautomation AB finns i.

B&R Industriautomation AB har varit registrerat sedan 2002-12-19 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för B&R Industriautomation AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-30.

B&R Industriautomation AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för B&R Industriautomation AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med B&R Industriautomation AB så kan ni göra det på telefon genom 040-315980 eller genom brev på följande adress:
Kantyxeg. 23, 213 76, Malmö

Bolaget skall i Sverige, Danmark, Norge och Finland bedriva utveckling, produktion, försäljning och service av elektronisk utrustning och mjukvara för industriell automation, jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med B&R Industriautomation AB och det är Gassner, Heinz som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gucher, Peter som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Svedberg, Hans Gunnar som är född 1964 och har titeln Delgivningsbar person, Funder, Mia Margareta Eva-Marie som är född 1962 och har titeln Revisor, Axion Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,