Flywest Tours AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Flywest Tours AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Flywest Tours AB är ett av dem. Statusen för Flywest Tours AB är att Bolaget är aktivt.

Flywest Tours AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-01-10. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Flywest Tours AB ska trivas.

Flywest Tours AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-18. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva resebyråverksamhet, import och försäljning av souvenirer och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Flywest Tours AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-18.

Idag är Flywest Tours AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Flywest Tours AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6893575.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Flywest Tours AB är Camargo, Berenice som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jönsson, Ulf Peter Thomas som är född 1953 och har titeln Suppleant, Landeke, Dan Axel som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Dan Landeke AB som är född och har titeln Revisor, .

Flywest Tours AB har 556637-3261 som sitt organisationsnummer.