ELR i Malmö AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och ELR i Malmö AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ELR i Malmö AB är ett av dem. Statusen för ELR i Malmö AB är att Bolaget är aktivt.

ELR i Malmö AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-01-10. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ELR i Malmö AB ska trivas.

ELR i Malmö AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-09. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och service av datorer och kontorsmaskiner samt hantering av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ELR i Malmö AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-09.

Idag är ELR i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med ELR i Malmö AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-291314.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nilsson, Bo Martin.

De som är på något sätt har med ELR i Malmö AB är Nilsson, Bo Martin som är född 1965 och har titeln VD, Nilsson, Bo Martin som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmquist, Per-Åke Jörgen som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Iréne Maj som är född 1939 och har titeln Suppleant, Månsson, Bengt-Ola Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

ELR i Malmö AB har 556637-3055 som sitt organisationsnummer.