De Nord AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av möbler och inredningar, agenturer inom möbler och inredning, förlägga och bedriva försäljning av böcker inom inredning, design och möbler samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för De Nord AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är De Nord AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2003-01-03 så skapades De Nord AB och verksamheten är har F-skattsedel De Nord AB har haft det sedan 2003-01-23.

De Nord AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-01-23

556637-1950 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är De Nord AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med De Nord AB så går det att nå dem via telefon på 0472-20248 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom De Nord AB är Lindvall, Ulf Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedström, Jan Lennart som är född 1959 och har titeln Suppleant, Malm, Lars Kennerth Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsgruppen i Värnamo AB som är född och har titeln Revisor, .