DARTON AB

Skåne län

Information

DARTON AB är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som DARTON AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

DARTON AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-11-25. Men sedan 2003-12-17 så har DARTON AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Vikingag. 100 D, 217 75, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på DARTON AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-3471810.

Malmö arbetar för att verksamheter som DARTON AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för DARTON AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom applikations- och databasprojekt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för DARTON AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till DARTON AB och det är följande personer, Olsson, Torsten Mattias som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Per Niklas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Susanne Regina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Hultén, Ove Christofer som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för DARTON AB är 556635-9450.