Lindcon Optical Group AB

Skåne län

Information

556635-8049 är organisationsnummer för företaget Lindcon Optical Group AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lindcon Optical Group AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Lindcon Optical Group AB finns i.

Lindcon Optical Group AB har varit registrerat sedan 2002-11-29 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lindcon Optical Group AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-30.

Lindcon Optical Group AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lindcon Optical Group AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lindcon Optical Group AB så kan ni göra det på telefon genom 0346-717260 eller genom brev på följande adress:
Limhamnsgårdens Allé 29 B, 216 16, Limhamn

Bolaget ska bedriva handel med optiska artiklar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lindcon Optical Group AB och det är Lindgaard, Poul som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lindgaard, Aase som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Lindsjö, Linda Mariann som är född 1975 och har titeln Delgivningsbar person, Andersson, Hans Ulf Patrik som är född 1968 och har titeln Revisor, Andersson & Norberg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,