Pecol AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Pecol AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Pecol AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Pecol AB är momsregistrerat sedan2002-12-12 och har organisationsnummer 556635-2620.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 073-3100072 alternativt besöka eller skicka post till Pecol AB på följande adress KLINTVÄGEN 8, 273 32, Tomelilla.

Pecol AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-12-12.

I Pecol AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Karlsson, Kjell Stefan Reinhold som är född 1968 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva import och export utav livsmedel,lokalvård personalbemanning samt personaluthyrning, rekrytering och entreprenadverksamhet inom personalbemanning, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.